Hava Durumu

Avrasya Fuarı'na ücretsiz gezi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), makine sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 2-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek MAKTEK Avrasya 2018 Fuarı'na götürecek. 

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Avrasya Fuarı'na ücretsiz gezi

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, makine, imalat sanayisinin temel üretim araçlarından takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticilerini bir araya getirecek olan fuara, sektörde faaliyet gösteren bin dolayında üreticinin katılacağını söyledi. Başkan Uğurdağ, "Fuarda takım tezgâhları, metal, sac işleme makineleri, tutucular, kesici takımlar, kalite kontrol, ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren firmalar ürünlerini sergileyecek. Çin, Tayvan, Almanya, Rusya, İtalya ve Hindistan gibi ülkelerden uluslararası katılımcılar fuarda ürünlerini sergileyecekler. İTSO Yönetim Kurulu olarak, 7. Meslek Komitesi'nde faaliyet gösteren üyelerimizin sektördeki teknolojik gelişmeleri yakında takip etmeleri için söz konusu fuara ücretsiz gezi düzenledik" dedi. 


Öte yandan 6 Ekim'de günübirlik yapılacak olan ücretsiz fuar ziyareti gezisine katılmak isteyen oda üyelerinin en geç 3 Ekim Çarşamba günü mesai bitimine kadar İTSO'ya kayıt yaptırmaları gerektiği bildirildi. 
(MŞ) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.