Hava Durumu

Asus Zenfone vizyonda

Asus 8 GB RAM'e sahip olan Zenfone modelini piyasaya tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2017 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2017 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Asus Zenfone vizyonda

Yeni teknolojisiyle piyasada ses getirmeye hazırlanan Zenfone şimdiden merak uyandırmaya başladı. Mobilyaların evinize nasıl sığacağını, kıyafetlerinizin giyilmeden tam olarak vücudunuza nasıl olacağını ve harita olarak mevcut ortamınızla çekici oyunlar oynayabileceğinizi düşünün. Artırılmış gerçeklik (AR) sözü budur ve yeni tanıtılan Asus Zenfone AR, bu işlevleri destekleyen karmaşık özelliklere sahip ilk telefonlardan biridir. Asus Zenfone AR, modern akıllı telefonların tüm özelliklerine sahip şık, 5.7 inç yüksek çözünürlüklü Quad HD ekran, parmak izi tarayıcı, güçlü Snapdragon sistem yongası ve aynı zamanda çift kamera kurulumu ile geliyor. 

Asus Zenfone AR, Google Tango özellikli ilk telefonlardan biridir. Google Project Tango ile mobil cihazın kamerasını gözünüz gibi kullanarak oyun ve uygulamalarda daha gerçek bir deneyim yaşamamızı hedefliyor. Bu özel Android'li telefonun donanımları ve yazılımları, cihazın tüm hareketlerini izleyecek ve ortamın 3 boyutlu haritasını çıkarmasını sağlayacak biçimde özelleştirilmiş.

Zenfone AR'de kamera sistemi, hareket izleme ve derinlik algılama kameralarına ilaveten, 23MP çözünürlüğünde en son Sony IMX 318 sensörlerinden birine sahip.  Bu sistem, telefonun yalnızca nesnelerin hareketini izlemesine değil, aynı zamanda bir alan öğrenmesine ve derinliğin doğru algılanmasına olanak tanıyor.

Telefonda, şu an için yetersiz olan 35 AR uygulaması mevcut ancak, bu bir başlangıç ​​ve 2017'de daha ilginç AR içerikleri elde etmeye odaklanacak. 

Asus ayrıca, resmi GAP AR uygulaması ile giyim ile ilgili alışveriş yapmak için yeni bir yol sunuyor. Bu özellik ile tam olarak giysilerin nasıl bir modele uygun olduğunu görmek sizin için daha kolay olacak.

Asus Zenfone AR, daha önce mevcut olanTango cihazlarına benzemeyen şık bir telefon.

5.7 inç Quad HD (1440 x 2560 piksel) Super AMOLED ekrana sahip olan telefon, % 79'luk ekran gövde oranıyla Daydream'e mükemmel bir uyum sağlıyor.

Donanım olarak 8 GB RAM ve Snapdragon 821 ile güçlendirilmiş olan telefon, Tango için gereken performansı sağlamak için ayarlanmış. Zenfone AR 8 GB RAM'li ilk telefonlardan biri olma özelliğine sahip.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.