Hava Durumu

"Artık attığımız gollere sevinmeyeceğiz!"

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbolcularla konuşacağını ve artık gole hemen sevinmeyeceklerini belirterek, "Bu bizi psikolojik olarak yıpratıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Artık attığımız gollere sevinmeyeceğiz!"

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Yine iyi bir maçtı. Özellikle ilk yarısı çok istekli ve bol pozisyonlu. Yeni bir takımız. Umut ilk kez Süper Lig oynuyor. İşler iyi gidiyor. Hiç planlamadık. 5 maç berabere kalalım diye planlamadık. Hep kazanalım istedik. Futbol şansı hiç bizden yana olmadı. Öz eleştiri yapacak olursak da son vuruşlarda ufak tefek sorunlarımız var. Karşıdaki takım yıllardır birlikte oynuyor.

Futbolcularımız da çok üzülüyor. Taraftarımız da öyle. Ama bu takım ileride çok üst düzey bir takım haline gelecek.

Penaltıya, penaltı diyorlar. Rize maçında da öyle. Hakemler her konuda VAR'a gittiğinde birkaç tanesini atlarsa bizi huzursuz eder, futbolu huzursuz eder. Biraz daha dikkatli olmalılar. Ben saygı duyuyorum.

Artık gole sevinmeyeceğiz. Bu bizi psikolojik olarak çok yoruyor. Artık hakem golü verecek öyle sevineceğiz. Aynı şey başımıza Rize'de de geldi. Biz oyundan düşüyoruz. Rakip coşuyor. Nereden teyit alacaklarsa alsınlar da gole öyle sevinmeye başlayalım.

Okan Kocuk iyi bir kaleci. Arkasındakiler de iyi. İyi futbolculardan kuruluyuz. Her futbolcu oynamak istiyor, çalışıyor.

Zorluklarımız var. 90 dakika aynı tempoyu taşıyamayan futbolcular var. Saivet, Tunay gibi... Bunları aşacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.