Hava Durumu

'Arda benim ilk ve en büyük aşkımdı'

Eski sevgilisi Yıldız Asyalı'nın "Benim ilk ve en büyük aşkım Arda" açıklamasının ardından sessizliğini bozan Arda Kural, "Yıldız benim çocukluk aşkım onunla unutamayacağımız şeyler yaşadık" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Arda benim ilk ve en büyük aşkımdı'

2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi gören ve kendisine psikonevroz teşhisi konulan ünlü oyuncu Arda Kural'ın rahatsızlığının yeniden nüksettiği iddia edilmişti. Kural, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programında o iddialara cevap verdi. Kural aynı zamanda eski aşkım Yıldız Asyalı hakkında duygusal şeyler söyledi.

"ARDA BENİM İLK VE EN BÜYÜK AŞKIMDI"

Oyuncu Yıldız Asyalı, günler önce katıldığı '2. Sayfa' programında eski sevgilisi Arda Kural için "Benim ilk ve en büyük aşkım Arda Kural'dı" açıklamasını yaptı. Önceki gün görüntülenen Arda Kural, Yıldız Asyalı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"YILDIZ'LA UNUTAMAYACAĞIMIZ ŞEYLER YAŞADIK"

Kural, eski sevgilisi hakkında şöyle konuştu: "Yıldız benim çocukluk aşkım, çok özel bir insan hayatımda hiçbir zaman unutamam. Unutamayacağımız şeyler de yaşadık zaten. Çok mutlu olduk, çok ağladık. Böyle şeyler söylemesi çok özel. Hem hoşuma gitti, hem biraz incindim, hem biraz düşündüm. Yeniden hatırladım onu, teşekkür ediyorum beni hatırladığı için.

"YOLDA GÖRSEM SARILIRIM"

Uzun zamandır görüşmüyoruz. Görsem sarılır, öperim... Ailesi de çok iyi insanlar. Bana zor günlerimde ailem destek çıktı.

"GERÇEKSEN ÇOK KAZANMIYORSUN HAYATTA"

Sağlık durumu hakkında konuşan Kural, "'Psikoz' rahatsızlığımın tanısıydı. Yanlış bilmiyorsam biraz iyi niyetten toplumda, sosyal yaşamda zorlanmakla ilgili bir rahatsızlık. Çok gerçeksen çok kazanmıyorsun hayatta. İnsanlar haklı o denli gerçek olunmazdı.

"ARDA'YLA ÇOK GÜZEL ZAMANLARIMIZ OLDU"

Yıldız Asyalı, katıldığı programda Arda Kural hakkında "İlk ve en büyük aşkım Arda Kural'dı. Seneler sonra onun rahatsızlığıyla alakalı çok acı çektim ve benim için çok değerlidir. Aşktan öte çok değerli bir insandır her zaman. Seneler sonra onun rahatsızlığıyla alakalı çok acı çektim ve benim için çok değerlidir. Arda ile iletişime geçmek istedim ama olmadı. Ailecek hepimizin hayat boyu çok sevdiği ve seveceği yeteneklerden biridir Arda. Aşkımız ben 16 yaşındaydım, Arda da 17 yaşındaydı dizi setinde başladı. Çok ama çok güzel zamanlarımız oldu. İnanılmaz iletişimlerimiz oldu. O benim canım her zaman da öyle kalacaktır. Zor süreçlerden geçiyor ama atlatacaktır. Umarım çok çok daha iyi olur gönülden her zaman onun yanındayız." demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.