Hava Durumu

AÖL sınav sonuçları açıklandı...

AÖL (Açık Lise) sınav 3. dönem sınav sonuçları açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
AÖL sınav sonuçları açıklandı...

AÖL sınav sonuçlarıyla ilgili araştırmalar son buldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), 2017 sınav takviminde de bildirdiği gibi 1- 2 Temmuz 2017 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirilen AÖL sınavı sonuçları bugün http://aolweb.aol.meb.gov.tradresi üzerinden erişime açıldı. 

SONUÇLARI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ...

MEB AÖL SONUÇ DUYURUSU

2016-3 Dönem uzaktan eğitim ile okutulan derslerin sınav sonuçları açıklanmıştır. Mezuniyet incelemesinde gözüken öğrencilerin okullarda bulunan evrakları taranıp sisteme atılmış ise en kısa zamanda bu öğrencilerin nihai mezuniyeti yapılacaktır. Belgeleri taranıp sisteme atılmayan öğrencilerinde bir an önce bu işleminin yüz yüze eğitim verilen okul müdürlükleri tarafından yapılması gerekmektedir.

Mezun olan öğrencilerimiz ihtiyaç duymaları halinde yüz yüze eğitim aldıkları okullardan geçici mezuniyet belgelerini alabilirler. Mezun olan öğrencilerin diplomaları 2 ay içerisinde düzenlenip Koordinatör Halk Eğitimi merkezlerine gönderilecektir. Diploma takip kısmından diplomanızın nereye gideceğini görebilirsiniz.

AÖL SINAVLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Sınavlar yapıldıktan sonra, cevap kâğıtları Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde optik okuyucularla okunmakta ve bilgisayar programı ile değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme programında aynı zamanda "Kopya Analiz Tekniği" 9 kullanılmaktadır. Sınavınızın iptal edilmemesi için cevap kâğıdınızı kimseye göstermeyiniz, kopya çekmeyiniz, çektirmeyiniz.  Cevap kâğıtlarını okumak için düzenlenmiş optik okuyucular, hatasız kodlanan cevapları değerlendirdiği için kodlama yaparken dikkatli olunuz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.