Hava Durumu

Annenin oğluna seslenişi yürek yaktı! 'Duy sesimi'

Adana'da serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren ekipler tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan gencin annesi, "Ali Ekber duy sesimi" diyerek ağıt yaktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Annenin oğluna seslenişi yürek yaktı! 'Duy sesimi'

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı İsmailiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 19 Mayıs Mahallesi'nde ikamet eden Ali Ekber Göçer (19), ağabeyi Kadir (23) ve arkadaşlarıyla birlikte sulama kanalı kenarına pikniğe gitti. 

BOĞULMA TEHLİKESİ ATLATTI

Bir süre burada ağabeyi ve arkadaşlarıyla eğlenen Göçer daha sonra serinlemek için sulama kanalına girdi. Ancak yüzmeyi iyi bilmeyen Göçer boğulma tehlikesi atlattı. 

GÜÇLÜKLE SUDAN ÇIKARILDI

Bunun üzerine ağabey Kadir Göçer'de sulama kanalına atlayıp kardeşini kurtarmak istedi ancak ağabeyde boğulma tehlikesi atlatınca kardeşini bırakmak zorunda kaldı. Bu sırada Ali Ekber Göçer suda kayboldu. Suya batıp çıkmaya başlayan ağabey Göçer'de çevredeki vatandaşlar ve arkadaşları tarafından güçlükle sudan çıkarıldı. 

Bu arada polis, sağlık ve Can-Kur ekiplerine haber verildi. Bir taraftan da kanalın suyu kesildi. Su seviyesinin düşmesi sonucu Can-Kur ekipleri girdikleri sulama kanalında kaybolan genci çıkartıp kalp masajı yapmaya başladı. 

AMBULANSA ALINARAK KALP MASAJI YAPILDI

Daha sonra sağlık ekipleri Göçer'i ambulansa alarak kalp masajı yapmaya devam etti. Bu sırada Göçer'in ağabeyi olay yerine gelip yere yığıldı.

HERKESİ AĞLATTI

Göçer'in annesi Senem Göçer ise "Ali Ekber oğlum duy sesimi" diye ağıt yakarak herkesi ağlattı. 

Bir süre ambulansın içinde Göçer'e kalp masajı yapıp kalbi yeniden çalıştırıldı. 

Göçer'in yakınları ambulansa tutunarak onun geri dönmesini gözyaşları içinde izledi. 

HAYATINI KAYBETTİ

Geri döndürülen Göçer ambulans ile Yüreğir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden gecin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.