Hava Durumu

Anne ölüme terk etti, köpek hayat verdi!

Tayland'da 15 yaşındaki kız çocuğu doğurduğu bebeğini toprağa gömdü.Bir köpek ise bebeği gömülü olduğu yerden kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 00:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Anne ölüme terk etti, köpek hayat verdi!

40 yaşındaki Usa Nisaika isimli çiftçi köpeğinin çiftliğin bahçesinde sürekli bir noktayı koklayıp havlamasından şüphelenip köpeğin işaret ettiği yeri kazınca bir bebeğin gömülü olduğunu gördü. Nisaika, hemen bebeği hastaneye götürdü. Bebeğin durumunun iyi olduğu belirtildi.

POLİS, ANNEYİ GÖZALTINA ALDI

Polis, anneyi bulma çalışmaları kapsamında olayın yaşandığı kentte insanların ifadesine aldı.İnsanlar son günlerde hamile olan kimseyi tanımadıklarını söylediler ama bir dükkan sahibi genç bir kızın kendisinden çok miktarda temiz havlu aldığını söyleyince polis takibe başladı ve kısa süre içinde 15 yaşında olduğu belirtilen anneyi gözaltına aldı. Anne ifadesinde ailesinden korktuğu için bebeği gömdüğünü söyleyerek suçunu kabul etti.

KIZIN AİLESİ BEBEĞE SAHİP ÇIKMADI

Yetkililer kızın anne ve babasına hastanede tedavisi devam eden bebeğin tedavisinin ardından kendilerine teslim edilmeyi teklif ettiklerini ama ailenin henüz bu teklifi kabul etmediğini söyledi.

Tutuklanan anne cinayete teşebbüs suçundan yargılanırken, genç kızın annesi ise kızının yargılanmadan önce psikolojik tedavi görmesi gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.