Hava Durumu

Alzheimer hastasını drone da bulamadı

Mustafakemalpaşa'da bir hafta önce misafir olarak geldiği kızının evinden çay içmek amacıyla çıkan 74 yaşındaki Alzheimer rahatsızlığı bulunan Refik Bektil, arama kurtarma ekipleri tarafından ormanlık alanlarda havadan paraşüt ve Drone ile arandı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Alzheimer hastasını drone da bulamadı

Bilal KAYAALTI

Mustafakemalpaşa ilçesi'nden Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'nde oturan kızının yanına gelen 74 yaşındaki Alzheimer rahatsızlığı bulunan Refik Bektil,  geçtiğimiz hafta çay içmek için evden ayrıldı. Evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Refik Bektil'in yakınları polise müracaatta bulundu. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada Refik Bektil'in kullandığı cep telefonundan Kayapa Sanayi Bölgesi civarından sinyal aldılar. 

HER YER DİDİK DİDİK ARANDI

Polis ekipleri durumu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ve AKUT ekiplerine bildirdiler. 40 kişiden oluşan arama kurtarma ekipleri yaşlı adamı Akçalar, Hasanağa Kuruçeşme ve Kayapa bölgelerinde 50 kilometrekarelik sazlık, ormanlık, yol boyları ve dere kenarlarını didik didik aramasına rağmen bulamadı. Ekipler havadan paraşüt yardımı olmak üzere hava aracı Drone ile yaptıkları aramalar sonucunda Alzheimer hastası Bektil'in izine rastlamadı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.