Hava Durumu

Altyapıda 'Yıldırım' atak

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla hem altyapısal çözümler üretirken hem de modern şehir hüviyetinde önemli adımlar kaydediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Altyapıda 'Yıldırım' atak

Yıldırım ilçesinin cadde ve sokaklarında asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi, şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve kesintisiz ulaşım olanakları sağlamak adına imar yolu açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşıma rahat bir nefes aldırırken, ilçenin modern yüzüne de de artı değer katıyor. Son olarak Samanlı Mahallesi'nde 15 metre genişliğinde 3 bin 500 metre uzunluğunda, Yunus Emre Mahallesi'nde 15 metre genişliğinde bin 500 metre uzunluğunda ve Değirmenönü Mahallesi'nde 15 metre genişliğinde 330 metre uzunluğunda olmak üzere yapılan çalışmalar sonucunda Yıldırım Belediyesi tarafından 2014 yılının mart ayından bugüne kadar 24 bin 346 metre uzunluğunda yeni imar yolunu ilçeye kazandırıldı. Yerleşim alanlarının gelişmesi ve şehrin imar planlarının yeniden düzenlenmesi nedeniyle birlikte yeni yollara ihtiyaç duyulduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İlçemiz nüfus bakımından Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeleri arasında. Bunun sonucunda şehrimizin ulaşım ağına yeni imar yolları ekleyerek hem trafik sorununun önüne geçiyor hem de vatandaşlarımıza ulaşımda nefes aldırıyoruz" dedi.

YARINLARA YATIRIM

Ulaşılabilir şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İlçemiz büyüyüp geliştikçe hizmet alanımız da genişliyor. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunuyor. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla yeni açılan kilometrelerce yol ile Yıldırım'ın geleceğine yatırım yapıyoruz" şeklinde konuştu. Altyapı çalışmalarının şehrin gelişimine doğrudan katkı sağladığını da aktaran Başkan Edebali, "Yıldırım'da planlı ve modern yapılaşmayla birlikte altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin geleceğini büyük bir titizlikle planlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz" şeklinde görüşlerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.