Hava Durumu

Altun: 'Terör bataklığını kurutmadan durmayacağız'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Altun: 'Terör bataklığını kurutmadan durmayacağız'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Twitter hesabından, terör örgütü PKK/YPG, DAEŞ ve FETÖ'nün son birkaç yılda Türkiye'de gerçekleştirdiği saldırıların görüntülerinden oluşan bir video paylaştı.

ABD'li senatör Lindsey Graham'ın Türkiye ziyareti öncesinde yapılan paylaşımda Türkiye'nin terörle mücadelede kararlılığına ve haklılığına dikkat çekiliyor.

Videoda da son üç yılda PKK/YPG, DAEŞ ve FETÖ terör örgütlerinin 100'den fazla ölümcül saldırısıyla karşı karşıya kalan Türkiye'nin, her türlü teröre karşı mücadele ettiği vurgulanıyor.

Video terör örgütlerinin Türkiye'de gerçekleştirdiği saldırıların kronolojisi ve görüntüleriyle birlikte hayatını kaybedenlerin ve yaralananların bilgilerinden oluşuyor.

Terör örgütlerinin 2015 yılından beri 2 binden fazla vatandaşı şehit ettiğini belirten Altun, bu terör saldırılarının çoğunun Suriye'nin kuzeyinde planlandığına dikkati çekti.

Altun, "Milletimiz bu saldırılardan orantısız etkilendi. Adalet yerini bulana kadar yolumuzdan dönmeyeceğiz. Sınırımızın yanıbaşındaki terör bataklığını kurutmadan durmayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.