Hava Durumu

Almira'dan bir Bursa klasiği

Şık dekoru, elegans ve romantik havasıyla, aile & iş yemekleri ve özel kutlamalarınız  için değişmeyen kadrosu ve yeni menüsü ile Kadife A La Carte Restaurant, gerçek bir klasik.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Almira'dan bir Bursa klasiği

İş yemeğinden özel kutlamalarınıza şık dekorasyonu, profesyonel servis kalitesi ve güler yüzlü ekibiyle hizmetinizde. Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları Piyano & Keman veya Viyolonsel müziği eşliğinde deniz mahsullerinden, uzak doğu mutfağına kadar en seçkin lezzetler ödüllü usta ellerin dokunuşları ile sunuluyor. Kadife A La Carte Restaurant pazar günleri hariç haftanın her günü 19:30 - 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ödüllü aşçıları ile lezzet kalitesi tescillenen Kadife A La Carte Restaurant Mönü'sünde, Dünya Mutfağı'nın seçkin örneklerinin yanı sıra Uzak Doğu Mutfağı'ndan lezzetler yer alıyor.

ULUSLARARASI MUTFAĞI İLE YİNE İDDİALI

Çin Böreği, Izgara Enginar, Somonlu Kinoa Salatası, Kadifeli Gelin, T-Bone Steak, Dana Şaşlık, Dana Lokum, Thai Usulü Bonfile Dilimleri,  Tavuklu Mongolyan gibi Dünya Mutfağının en seçkin örneklerine kadar en özel tatları, mükemmel sunumu ile sıra dışı bir seçenek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.