Hava Durumu

Allah rızası için en az beş öğretmen!

Seçim nedeniyle bir hafta ertelenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) gözetmen sorunu yaşayan ÖSYM, okullardan "Allah rızası" için en az 5 öğretmen istedi

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Allah rızası için en az beş öğretmen!

Seçim nedeniyle bir hafta ertelenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) gözetmen sorunu yaşanıyor. Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) Ankara Sınav Koordinatörlüğü, Ankara'daki okul müdürlüklerine yazı gönderdi.

Gazete Habertürk'ten Fatmanur Boylu'nun haberine göre ÖSYM, okullardan "Allah rızası" için en az 5 öğretmen istedi. Prof. Dr. Ahmet Ali Öçal tarafından gönderilen yazıda, şunlar kaydedildi: "30 Haziran 2018 Cumartesi günü yapılacak YKS (TYT) oturumunda çok acil olarak görevlilere ihtiyacımız var. Okulunuz öğretmenlerinden 30 Haziran 2018 Cumartesi TYT oturumunda, hiç görevi olmayan en az 5 öğretmenimizi yavrularımızın bu kutsal emeğine sahip çıkmak adına Allah rızası için görev almaya ikna ederek Ankara.smy@gmail.com mail adresine yarın (Perşembe) akşamına kadar bildirmenizi rica ediyorum. Yardımlarınız için Allah razı olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.