Hava Durumu

Alarm sistemi faciayı önledi

Çalan alarm oto tamircide çıkan yangının faciaya dönüşmesini engelledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 00:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 00:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Alarm sistemi faciayı önledi

Bursa'da oto tamircisinde çıkan yangın sonucunda çalan alarm faciayı önledi. Dükkan içerisinde bulunan bir cip ve bir otobüs kullanılamaz hale gelirken, yangın itfaiye ekiplerinin çalışması ardından yan dükkanda bulunan yanıcı maddelere sıçramadan söndürüldü. 


Yangın, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Otosansit Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Oto Sanayi Sitesi 30. blokta bulunan oto tamircisinin alarm sistemi devreye girdi. Bunun üzerine alarm şirketi dükkan sahibi Necati Ökkeyi arayarak dükkanın güvenlik kameralarını kontrol etmesini istedi. Kameraları açan Ökke, kameralarının çalışmadığını görünce polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yangına çok sayıda İtfaiye ekibi sevk edilirken dükkan sahibi Necati Ökke, dükkanının yanmasını gözyaşları ve feryatlar içinde izledi. İtfaiye ekiplerin 1 saatlik çalışmasından sonra kontrol altına alınan yangında bir jip bir otobüs ve dükkan kullanılamaz hale geldi. Yangın yan dükkanda bulunan yanıcı maddelere sıçramadan kontrol altına alınırken çevrede bulunan vatandaşlar olayı korku dolu gözlerle izledi. 


Dükkanının yanmasını gözyaşlar içinde izleyen Necati Ökke," İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini gözyaşlarıyla izleyen Necati Ökke, Akşam evdeyken alarm şirketi aradığını belirterek, "Dükkanınızda alarm çalıyor, kameralardan kontrol eder misiniz." dedi. Bende "Kameralara bağlanamıyorum. siz polisi yönlendirin." dedim. Dükkanım harap durumda. Yangının çıkış nedeni şu an için bilinmiyor. Yarın kameralara bakacağız." dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.