Hava Durumu

Akhisar Belediyespor: 5 - Bursaspor: 1

Bursaspor, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Bursaspor sahadan farklı mağlup ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Akhisar Belediyespor: 5 - Bursaspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Bursaspor sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. 

Mücadelenin 11. dakikasında Batalla ile öne geçen Bursaspor, 14 dakikada gelen Olcan, Mustafa Yumlu, Cikalleshi ve Vaz Te'nin gollerine engel olamadı ve ilk yarı ev sahibi takımın 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da tutuk bir oyun sergileyen Bursaspor, 77. dakikada Olcan'ın golüyle 5-1 geriye düştü. Mücadelede başka gol olmayınca ev sahibi Akhisar Belediyespor sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Bursasporlu taraftarlar skorun 4-1'e gelmesiyle devre arasında stadyumu terk etti. 

İlk yarıda takıma ve yönetime tepki gösteren Bursaspor taraftarı: "Formayı çıkarın çıplak oynayın... Yönetim istifa..." tezahüratı yaptı. İlk yarıda  kaleye gelen 4 şutun 4'ünün de gol olmasından sonra protestolar arttı. 

Maç sonucu: Akhisar Belediyespor: 5 - Bursaspor: 1

90' Hakem Serkan Çınar'ın düdüğüyle mücadele sona eriyor.

85' Onur Ayık'ın ceza alanında sol çaprazdan kaleye gönderdiği sert şutunda Harun Tekin güçlükle topu kornere çeliyor.

82' Akhisar Bld.Spor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sokol Cikalleshi oyundan çıkarken, Onur Ayık yerine giren isim oluyor.

77' Muğdat Çelik golde asisti yapan oyuncu oluyor.

77' GOL! Akhisar Belediyespor, Olcan Adın'ın golü ile maçta farkı dörde çıkarıyor. Ceza alanında sol çaprazda topla buluşan Muğdat Çelik'in bekletmeden gönderdiği pasına hareketlenen Olcan Adın'ın ceza yayı içerisinden sol ayağıyla kaleye gönderdiği plase vuruşunda meşin yuvarlak Harun Tekin'in sağından ağlarla buluşuyor. Maçta durum şimdi 5-1.

73' Sağ kanatta yaşanan ikili mücadele sırasında Sokol Cikalleshi Deniz Yılmaz'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Serkan Çınar tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

71' Akhisar Bld.Spor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Özer Hurmacı oyundan çıkarken, Aykut Çeviker yerine giren isim oluyor.

66' Sol kanatta yaşanan ikili mücadele sırasında Özer Hurmacı Cristobal Jorquera'ya kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Serkan Çınar tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

62' Ev sahibi Akhisar Bld.Spor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ricardo Vaz Te oyundan çıkarken, Muğdat Çelik yerine giren isim oluyor.

59' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Olcan Adın'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Harun Tekin topa rahatlıkla hakim olmayı başarıyor.

57' Olcan Adın'ın defansın arkasına gönderdiği pasına hareketlenen Sokol Cikalleshi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

53' Karşılaşma ilk yarıya oranla biraz daha düşük tempoda devam ediyor.

48' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Pablo Batalla'ın ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Kubilay Kanatsızkuş'un kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

46' Bursaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor. Sercan Yıldırım oyundan alınırken, Bogdan Stancu oyuna dahil oluyor.

46' Hakem Serkan Çınar ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk ekip Bursaspor başlıyor.

İlk yarı sonucu: Akhisar Belediyespor: 4 - Bursaspor: 1

45' Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

42' Defansın arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Sokol Cikalleshi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

38' Bursaspor'da Cristobal Jorquera, Mustafa Yumlu'ya kontrolsüz bir müdahalede bulununca sarı kart ile cezalandırılıyor.

37' Erdem Özgenç'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Pablo Batalla bekletmeden yaptığı vuruşuyla topu ağlarla buluşturuyor. Ancak yan hakem pozisyonda Pablo Batalla için ofsayt bayrağını kaldırıyor.

36' Maçta ilk oyuncu değişikliği Bursaspor'dan: Joshua John yerini Deniz Yılmaz'a bırakıyor.

32' Sokol Cikalleshi'nin ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin solundan auta çıkıyor.

28' GOL! Akhisar Belediyespor, Vaz Te ile skoru 4-1'e getiriyor.  Milan Lukac'ın gönderdiği uzun pasa hareketlenen Ricardo Vaz Te hızla ilerleyerek ceza alanına giriyor ve bekletmeden yaptığı vuruşuyla meşin yuvarlağı bir kez daha ağlarla buluşturmayı başarıyor.

24' Özer Hurmacı golde asisti yapan oyuncu oluyor.

24' GOL! Akhisar Belediyespor, Sokol Cikalleshi ile farkı 2'ye çıkarıyor.

21' GOL! Akhisar Belediyespor, Mustafa Yumlu ile öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Olcan Adın'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Kubilay Kanatsızkuş'tan seken topu iyi takip eden Mustafa Yumlu'nun altıpas içinde sol ayağıyla yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşuyor. Maçta durum şimdi 2-1.

20' Sokol Cikalleshi'nin ceza sahası çizgisi üzerinden kaleye gönderdiği şutunda top Şamil Cinaz'a çarparak kornere gidiyor.

14' Sokol Cikalleshi golde asisti yapan oyuncu oluyor.

14' GOL! Akhisar Belediyespor, Olcan Adın ile eşitliği sağlıyor. Sokol Cikalleshi'nın ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Olcan Adın'ın sağ çaprazdan sol ayağıyla yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak Harun Tekin'in üzerinden ağlarla buluşuyor.

13' Cristobal Jorquera golde asisti yapan oyuncu oluyor.

13' GOOOOLL! Bursaspor, Batalla ile öne geçiyor... Cristobal Jorquera'nın ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Pablo Batalla'nın bekletmeden sağ ayağıyla topun dibine yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak Milan Lukac'ın üzerinden ağlarla buluşuyor.

8' Karşılaşmada ilk dakikalar itibariyle her iki takımda oyun kurmakta zorlanıyor.

4' Ömer Bayram'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Harun Tekin topa rahatlıkla hakim oluyor.

1' Serkan Çınar'ın düdüğüyle mücadeleye Akhisar Belediyespor başlıyor.

-Her iki takımda sahaya çıkıyor ve karşılaşma birazdan başlayacak.

-Konuk ekip Bursaspor cephesinde ise sakat olan Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir ile cezalı olan Ertuğrul Ersoy zorlu Akhisar Bld.Spor deplasmanında 18 kişilik kadroda yer almıyor.

-Ev sahibi Akhisar Bld.Spor'da sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

-Mutlu Topçu ve Okan Buruk'un Süper Lig'de teknik direktör olarak karşı karşıya geldiği tek maçta geçtiğimiz sezon Okan Buruk'un Sivasspor'u, Mutlu Topçu'nun Gaziantepspor'unu 3-0 yenmişti.

-Konuk ekip Bursaspor'un Süper lig'de attığı son beş golün üçü ve sekiz golün dördü penaltılardan geldi.

-Ev sahibi Akhisar Bld.Spor, Süper lig'de evinde oynadığı son altı maçta bir kez yenildi.

-İki takımın bu karşılaşmaya kadar aralarında yaptıkları 14 müsabakanın 4'ünü Akhisar Bld.Spor, 3'ünü Bursaspor kazanırken 7 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.

-Konuk ekip Bursaspor ise 10 galibiyet 5 beraberlik sonucu elde ettiği 35 puanla ligde 11. sırada yer alıyor.

-Ev sahibi Akhisar Bld.Spor 8 galibiyet 6 beraberlik sonucu elde ettiği 30 puanla ligde 14. sırada yer alıyor.

-Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek.

-Spor Toto Süper Lig 2016/2017 sezonu 28. hafta maçında Akhisar Bld.Spor ile Bursaspor karşı karşıya geliyor.

İLK 11'LER

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Milan Lukac, Özer Hurmacı, Ricardo Vatze, Soner Aydoğdu, Hugo Almeida, Ömer Bayram, Mustafa Yumlu, Miguel Castro, Olcan Adın, Sokol Cikalleshi, Caner Osmanpaşa

Yedekler: Fatih Öztürk, Aykut Çeviker, Muğdat Çelik, Onur Ayık, Orhan Taşdelen, Loteteka Bokila, Kadir Keleş

Teknik Direktör: Okan Buruk

BURSASPOR: Harun Tekin, Erdem Özgenç, İsmail Konuk, Şamil Çinaz, Aziz Eraltay, Merter Yüce, Cristobal Jorquera, Josua John, Pablo Batalla, Sercan Yıldırım, Kubilay Kanatsızkuş

Yedekler: Mert Günok, Ricardo Faty, Bilal Kısa, Deniz Yılmaz, Onur Atasayar, Tomas Sivok, Bogdan Stancu

Teknik Direktör: Mutlu Topçu            

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.