Hava Durumu

AK Parti tabanından Salman'a tepki var... Hatalar zinciri sahilleri kaybettirdi

AK Parti'nin iki önemli kıyı ilçesini kaybetmesi Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'ı zora sokuyor. Partililer, İl Başkanı Salman'ın her iki ilçede de stratejik hataları olduğu yönünde tepki gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
AK Parti tabanından Salman'a tepki var... Hatalar zinciri  sahilleri kaybettirdi

KOORDİNASYON EKSİKLİĞİ

31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti, Nilüfer ve Mudanya'yı bir kez daha kaybederken, eldeki Gemlik de CHP'ye verildi. Sahillerin muhalefete kaybedilmesi, yaz aylarının gelmesiyle Büyükşehir Belediyesi'nin işini daha da zorlaştırıyor. Koordinasyon eksikliği, son olarak sahillerdeki denetlemelerde ayyuka çıkıyor.

HİZMET VİTRİNİ KONUMUNDALAR

Yaz aylarıyla birlikte, Bursalıların akın ettiği bu ilçeler adeta bir hizmet vitrini konumunda. Yaşanılabilecek en ufak aksaklık, Büyükşehir'in hanesine eksi puan yazdırır. Durumun farkında olan Başkan Alinur Aktaş da, kaybedilen her iki ilçedeki işleyişin aksamaması için yoğun çaba sarf ediyor.

'ÇEKİŞMELERE GÖZ YUMDU!'

Partililerin bu başarısızlıkla ilgili hedefindeki ilk isim ise İl Başkanı Ayhan Salman... Başlıca eleştiriler ise şunlar: "Gemlik'te Berkay Bulut'un, halkta karşılığı olmamasına rağmen, adaylığının desteklenmesi. Mudanya'da başkan adayı ile İlçe Başkanı çekişmesine seyirci kalınması."

SÜLEYMAN TURUNÇ'UN YAZISININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.