Hava Durumu

AK Parti İnegöl teşkilatı yemekte buluştu

Pazar günü kongreye gitmeye hazırlanan AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı yemekte buluştu. 

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
AK Parti İnegöl teşkilatı yemekte buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, "Malumunuz üzere 10 Aralık 2017 pazar günü yapacağımız olağan kongrede, 14 Aralık 2014 tarihinde aldığım ilçe başkanlığı görevini gururla devredeceğim. Burada toplanmamızın gayesi asla bir veda toplantısı değildir.

İlçe başkanlığı görevimiz bittiğinde de partimizin emrinde çalışmalarımızı her daim sürdüreceğiz. Hepimizin bildiği, gördüğü gibi; ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Özellikle 17-25 Aralık ihanet operasyonları sonrası, ülkemizin üzerinde birçok oyun, bir çok tuzak kuruldu. Ama, cumhurbaşkanımızın ve milletimizin feraseti ve basireti ile, bu tuzaklar ve oyunlar bozuldu. Milletimiz ve iradesi galip geldi. Ancak, hainler, zalimler, emperyalizmin maşaları boş durmuyor. 15 Temmuz gibi hain bir darbe girişimi ortaya koyarak, alçaklık ve hainliklerini daha net ortaya koydular" dedi.


Demirel, "10 Aralık Pazar günü saat 16:30'da kapalı spor salonunda yapacağımız 6. olağan ilçe kongremize sizleri davet ediyorum. Pazar günü coşkulu bir şekilde gerçekleştireceğimiz kongre ile görevi yeni arkadaşlarımıza devredeceğiz" diye konuştu.


Belediye Başkanı Alper Taban ise, siyasete Burhan Alıcı'nın tavsiyesi üzerine girdiğini belirterek, "O güne kadar asosyal olan Alper Taban, bugün gönlünü açmış olan insanların gönlüne girmeye çalışan bir duruma gelmiş oldu. Bu işin en büyük faydası, yaşadığımız bölgeye hizmet etme onuruna bu partiyle kavuşmuş oldum. Parti olarak her zaman biz tazelendik ve büyüdük. İri olmayı, diri olmayı, bir olmayı başardık. Adem başkanımın yönetimiyle samimi bir şekilde çalıştık. Herkes katkı sağladı. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.