Hava Durumu

AK Parti'de yeni MYK belli oldu! Sürpriz değişiklikler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin yeni MYK üyelerini belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
AK Parti'de yeni MYK belli oldu! Sürpriz değişiklikler

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, ''Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız yeni MKYK'ya seçilen arkdaşlarımızla bir değerlendirme yapmıştır. Türkiye'deki meseleleri kucaklayan, kavrayan, tplumsal talepleri göze alan bir işlev ortaya koymasıdır. Sadece AK Parti'ye yön vermekle kalmaz, sivil siyasetin yönetilmesine, değerlendirmesine MKYK düzeyinde değerlendirilir. MKYK'dan MYK çıkıyor'' dedi.

Görevlendirme şu şekilde:

Genel Başkan Vekilliğine Numan Kurtulmuş getirildi.

AK Parti'de Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Hayati Yazıcı Genel Sekreterliğe Fatih Şahin getirildi.

AK Parti MYK listesinde Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Mahir Ünal, Cevdet Yılmaz, Fatma Betül Sayan Kaya, Mehmet Özhaseki, Lütfi Elvan, Jülide Sarıeroğlu, Vedat Demiröz, Hamza Dağ, Leyla Şahin Usta, Çiğdem Karaaslan yer aldı.

Daha önce bakanlık yapan 4 isim MYK'da yer aldı. Genel sekreter Fatih Şahin ve 6 genel başkan yardımcsı görevlerine devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.