Hava Durumu

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evlendi

Yapımcı Acun Ilıcalı ile çocuğunun annesi Şeyma Subaşı, Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda, Esat Yontunç ve Kübra Subaşı'nın şahitliğinde hayatlarını birleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evlendi

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 18-19 Eylül tarihlerinde ART arda etkinliklerle Fransa'da dünyaevine giriyor.

Cote D'Azur Havaalanı'nda bekleyen özel helikopter, ünlü çift ve şahitlerini Marsilya'ya götürdü. Ilıcalı ile Subaşı, buradaki Türk Konsolosluğu'nda Esat Yontunç ve Kübra Subaşı'nın şahitliğinde evlendi.

'BAYAN ILICALI' YAZILI PASTA

Şeyma Subaşı, gün boyu sosyal medya hesabından fotoğraf ve videolar paylaştı. Subaşı'nın, 'Bayan Ilıcalı' yazılı pasta önünde verdiği poz dikkati çekti.

DÜĞÜNÜN AYRINTILARI

Şeyma Subaşı, dün özel uçakla Fransa'nın St. Tropez kasabasına gitti. Uçağa ulaşımı sağlanan araçta Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın isimleri yazılıydı.

Yaklaşık 250 davetli, 18 Eylül'de THY'den kiralanan özel uçakla Fransa'nın Nice kentine uçtu.

Byblos adlı lüks otele yerleşen ünlü çiftin düğünü, 19 Eylül'de Bagatelle adlı kulüpte, açık havada gerçekleşecek ve saat 24.00'te sona erecek. Düğünün ardından başlayacak after party Sabah 06:00'ya kadar sürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.