Hava Durumu

Abdurrahim Albayrak'ın fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Galatasaray'ın 2.Başkanı Abdürrahim Albayrak sosyal medya hesabından transfer etmek istediği Falcao ile fotoğraf paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2019 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2019 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Abdurrahim Albayrak'ın fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Falcao ile Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak transfer için bir araya geldi.

ALBAYRAK VE BULUT FRANSA'YA GİTMİŞTİ

Sarı kırmızılı ekibin transfer etmek için uğraştığı Monaco'nun dünyaca ünlü yıldızı Falcao konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Kolombiyalı golcü oyuncunun transferini tamamlamak için Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile menajer Ahmet Bulut Fransa'ya gitmişti.

Bugün ise Abdurrahim Albayrak ile Falcao'nun birlikte olduğu bir fotoğraf gündeme düştü. Fotoğraf kısa sürede sosyal medyada yayılırken, sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir heyecan yaşadı.

"UMARIM TRANSFER EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLÜR"

Cuma günü Galatasaray'a transferi konusunda konuşan Falcao, "Kariyerimin bu aşamasında Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur. Türkiye futbol ilginç bir şekilde yaşanıyor. Durumu analiz ediyorum. Umarım mümkün olan en kısa sürede transfer çözülür. Futbol, Türkiye ve Arjantin gibi ülkelerde özel bir şekilde yaşanıyor. Bu da bizi bu spora tutkulu olanlar için motive ediyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.