Hava Durumu

8-10 yaş arası miniklerden tenis turnuvası

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne verilen ve 1-4 Haziran tarihleri arasında Zonguldak'ta yapılan Türkiye 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası final karşılaşmaları ve ödül töreniyle sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
8-10 yaş arası miniklerden tenis turnuvası

Mayıs ayı içinde yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvasında büyük bir başarı elde ederek 6 şampiyonluk ve 5 ikincilik elde eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 1-4 Haziran tarihleri arasında Zonguldak'ta yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 8-9-10 yaş tenis turnuvasından da 3 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük çıkardı.


En eski ve tarihi kulüplerden biri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün ev sahipliğinde yapılan ve Düzce, Giresun, Bartın, Karadeniz Ereğli ve Zonguldak'tan toplam 79 minik tenisçinin katıldığı turnuva şenlik havası içinde geçti.


Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü özellikle 2 grup halinde yapılan 10 yaş kategorisinde oldukça başarılı olarak 2 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 9 yaş kategorisinde kızlarda 1 şampiyonluk, erkeklerde de 2 üçüncülük elde etti.


Düzce'den katılan tenisçiler 9 yaş guruplarında 4 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük, Karadeniz Ereğli'den katılan tenisçiler 9-10 yaş gurubunda 2 birincilik, 3 ikincilik, Bartın'dan katılan tenisçiler 2 üçüncülük ve Zonguldak'tan ferdi olarak katılan tenisçilerde 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ettiler.


Turnuvaya 8 yaş kategorisinde katılan 14 tenisçinin hepsine verilen ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep ve Başkan Yardımcısı Rahmi Üder tarafından takılan teşvik amaçlı madalyalar ise minik sporcuları ve ailelerini mutlu etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.