Hava Durumu

7 aylık hamile kadını döve döve öldürdü!

Gaziantep'te 7 aylık hamile bir kadının, dini nikahla birlikte yaşadığı kişi tarafından darbedilerek öldürüldüğü öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
7 aylık hamile kadını döve döve öldürdü!

İddiaya göreAysel Kurt (23) ile dini nikahla birlikte yaşadığı İ.Ç.  arasında, Esentepe Mahallesi'ndeki evlerinde dün akşam henüz bilinmeyen nedenle  tartışma çıktı.

İ.Ç'nin tartışma sırasında Kurt'u darbetmesi üzerine devreye giren  yakınları, çifti sakinleştirip evden ayrıldı. Sabah saatlerinde Aysel Kurt'u  kontrol etmek üzere yeniden eve gelen İ.Ç'nin yakınları kadını yarı baygın buldu.

Özel bir araçla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan Kurt,  müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadının 7 aylık hamile olduğu ve bebeğinin de  kurtarılamadığı öğrenildi.

Kurt'un ölümü üzerine İ.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Aysel Kurt'un ölüm nedeni, otopsinin ardından kesinleşecek.

Cenazeyi teslim almak üzere Adli Tıp Kurumuna gelen Aysel Kurt'un  babası Vakkas Kurt, gazetecilere, dün akşam üzeri eşiyle kızını evinde ziyaret  ettiğini söyledi.

Kızının yorgun olduğunu gözlemlediklerini savunan Kurt, "Bir çocukları  vardı, hem de hamileydi. Bize sabah ölüm haberi geldi. Şok geçirdim. Kızıma  bizden sonra ne yaptılar bilmiyorum. Tek sağlık sorunu mide problemiydi, başka  bir şey yoktu. Herkes uyardı, 'Akıllı olun, kavga etmeyin.' diye ama sabah bize  kalbi durmuş diye haber geldi." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.