Hava Durumu

43 ilin geçiş noktasında "HES kodu" denetimi!

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki kilit kavşakta, kontrollü normalleşme süreci kapsamında şehirler arası seyahat eden şahıslara "HES kodu" denetimi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
43 ilin geçiş noktasında "HES kodu" denetimi!

Koronavirüs (Covid-19) risk değerlendirme haritasına göre Kırıkkale, "turuncu" renk ile "yüksek riskli" iller arasında yer alıyor. Bu nedenle pozitif vaka sayılarının artışının önüne geçmek için "kontrollü normalleşme" süreci kapsamında denetimler sıklaştırıldı. Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yol güzergahlarındaki uygulama noktalarında sürücü ve yolcuların "HES kodu" kontrollerini yaptı.



KİLİT KAVŞAKTA "HES KODU" DENETİMİ

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki kilit kavşakta yer alan trafik kontrol noktasında, şehirler arası seyahat eden kişilerin "HES kodu" sorgulaması yapıldı. Ekipler, sürücü ve yolcuların maskesiz seyahat etmemeleri hususunda uyarılarda bulundu. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle de kişilerin "seyahat izin belgesi" ile Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden kontrolleri gerçekleştirildi. Denetimlerde maske, mesafe ve hijyen kuralları da hatırlatıldı.

,,

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.