Hava Durumu

2 saat boyunca ecel terleri döktüler!

Antalya'da ablasının bir anlık dalgınlığıyla ortadan kaybolan 6 yaşındaki erkek çocuğu, sahilde bulundu.Çocuklarının bulunduğu haberini alan anne-baba büyük sevinç yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2019 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2019 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
2 saat boyunca ecel terleri döktüler!

Antalya'da ablasının bir anlık dalgınlığından faydalanarak ortadan kaybolan 6 yaşındaki erkek çocuğu yaklaşık 1.5 kilometre ilerideki sahilde cankurtaranlar tarafından bulundu. Çocuklarının bulunmasıyla anne ve baba hem hüznü hem mutluluğu aynı anda yaşadı.

Edinilen bilgiye göre olay, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili 13 numaralı plajda meydana geldi.

Resim öğretmeni Tekuşin Güneş ile göz doktoru eşi Yakup Güneş, 3 çocuğuyla birlikte Antalya'ya tatile geldi.

Tatillerinin son gününde denize gelen çiftin 6 yaşındaki çocukları Rubar Güneş, 10 yaşındaki ablası Sariya Lorin Güneş'in bir anlık dalgınlığı sonucu gözlerden kayboldu. Denizden çıkan anne ve baba çocuklarının olmadığını fark edince çevrede aramaya başladı.

Balık adamlar ailenin yüzdüğü kıyı boyunca arama yapmaya başladı. Anne Tekuşin Güneş ise kızına ve kucağındaki bebeğine sarılarak gözyaşı döktü. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne için sağlık ekipleri hazır bekledi.

Tüm sahil boyunca yapılan arama sonucu Rubar, yaklaşık 1.5 kilometre ilerideki 26 numaralı plajın kumsalında cankurtaranlar Eren Ünal ve Hayrettin Kaplan tarafından bulundu. Hemen battaniyeye sarılan Rubar'ın bulunduğu haberi telefondan fotoğraflı olarak aileye bildirildi.

2 saat boyunca gözyaşlarına boğulan anne Tekuşin Güneş, oğlunun bulunduğu haberiyle mutluluğa boğuldu. Oğlunun cankurtaranların kucağından alan baba Yakup Güneş de gözyaşlarını tutamadı. Eşinin elinden oğlunu alan anne Tekuşin de gözyaşlarını tutamadı.

Uzun süre oğluna sarılıp mutluluk gözyaşı döken Tekuşin Güneş'e kızı Sariya Lorin de sarılarak eşlik etti. Çok mutlu olduğunu dile getiren anne Tekuşin, eşi ve çocuklarıyla sahilden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.