Hava Durumu

10 günde 58 evi soydular

Bolu'da 10 gün içerisinde neredeyse girmedik ev bırakmayan hırsızlar yakalanarak gözaltına alındılar.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
10 günde 58 evi soydular

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Mengen, Yeniçağa ve Dörtdivan İlçeleri'ne bağlı köy ve yayla evlerinden 10 gün içinde 58 hırsızlık olayının gerçekleştiği ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. 


Ekipler, hırsızlık olayının gerçekleştiği bölgelerdeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alarak şüpheli görünen araç plakalarını takibe aldı. Hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüphelilerin kullandıkları araçların plakaları tespit edildi. Ekiplerin eş zamanlı yaptığı operasyonla şüpheliler M.A.Y, M.B, M.K, İ.A, ve R.S. ile çalıntı malzemeleri aldığı değerlendirilen M.Ö., Bolu merkez, Gerede ve Yeniçağa ilçelerinde yakalanarak gözaltına alındı. 


İfadeleri alınmak üzere Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda av tüfekleri, 248 adet tabanca mermisi, çalıntı olduğu değerlendirilen televizyonlar, bakır tencere ve sürahiler, antika olduğu düşünülen bazı malzemelerile hırsızlık yapılırken kullanılan, eldiven, keser, levye ve el fenerleri ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.